Atitudine mentala potrivita

,,Originea bolilor este ..in mintea noastra …
Aproape orice boală poate fi vindecată prin practicarea atitudinii mentale potrivite.”
Louise L. Hay

In profunzimea fiintei mele, chiar in centrul ei, se afla un izvor de iubire infinita.

Ii permit acum acestei iubiri sa iasa la suprafata, sa imi umple inima, corpul, mintea, constiinta si intreaga mea fiinta, sa emane din mine in toate directiile si sa se intoarca la mine inmiita. Cu cat daruiesc mai multa iubire, cu atat mai multa iubire am de daruit, caci sursa ei este infinita. Daruirea iubirii ma face sa ma simt bine. Ea este expresia bucuriei mele interioare. Ma iubesc pe mine insumi; de aceea ma ingrijesc cu atentie de corpul meu.

Il hranesc cu cele mai alese alimente si bauturi, il spal si il imbrac cu dragoste, iar corpul meu imi raspunde cu aceeasi iubire, printr-o stare de sanatate perfecta si printr-o vitalitate debordanta.

Ma iubesc pe mine insumi. De aceea, imi asigur un camin confortabil, care sa corespunda tuturor nevoilor mele si in care sa ma simt bine. Umplu toate camerele cu vibratia iubirii, astfel incat toti cei care intra in casa mea ( inclusiv eu) sa simta aceasta iubire si sa fie hraniti de ea. Ma iubesc pe mine insumi. De aceea, lucrez intr-un domeniue care imi face placere, care imi foloseste toate talentele si capacitatile creatoare, alaturi de oameni pe care ii iubesc si care ma iubesc, si care imi ofera un salariu excelent. Ma iubesc pe mine insumi.

De aceea, ma comport plin de iubire fata de ceilalti oameni si ma gandesc cu dragoste la ei, intrucat stiu ca ceea ce daruiesc se intoarce la mine, inmiit. Nu atrag in lumea mea decat oameni plini de iubire, care reflecta iubirea pe care o eman. Ma iubesc pe mine insumi. De aceea, imi iert trecutul si ma eliberez in totalitate de el si de toate experientele de odiniora, astfel incat sa fiu liber. Ma iubesc pe mine insumi. De aceea, traiesc in totalitate in momentul prezent, bucurandu-ma de fiecare clipa si stiind ca viitorul meu este minunat, fericit si sigur, intrucat sunt copilul preaiubit al Universului, care are intotdeauna grija de mine, acum si de-a pururi.

SI CHIAR ASA ESTE!

Evenimente viitoare

Grup de suport pentru persoane diagnosticate cu scolioza

Va invit sa participati la primul eveniment din Romania „Grup de suport pentru persoane diagnosticate cu scolioza”. Detalii aici.

Urmareste-ne pe Facebook