COPII SI ADOLESCENTI FERICITI

Program de dezvoltare personala continua pentru adolescenti

Dezvoltare personala adolescenti

Hai in gasca unde esti apreciat si incurajat asa cum esti, adica ADOLESCENT!!!!

Prin intermediul unor metode creative (jocuri terapeutice, metafore, dans, desen, muzica)ne dam voie sa ne exprimam emotiile, fricile, trairile, invatam sa ne descoperim, sa cautam solutii la intrebarile specifice  varstei si ne distram invatand lucruri interesante despre noi si cei din jurul nostru!!!!

Cine poate participa la grup?

Orice adolescent cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani dornic sa se cunoasca si sa se simta bine fiind el insusi! 

Unde?
Pentru detalii si programari va rugam sa ne contactati – Clinica Alegria.ro

Draga parinte,

Iti propun sa vorbim despre copilul tau adolescent.

Copilul tau adolescent – jumatate copil, jumatate adolescent, pe care incerci sa-l cresti cat poti tu de bine si sa-i oferi tot ceea ce crezi tu ca este mai bun. El se afla intr-o perioada unica si deosebit de dificila a existentei sale. Azi poate te ajuta la gatit sau la curatenia in casa, iar maine iti reproseaza ca esti un parinte enervant, sacaitor si neintelegator, dupa care tranteste furios usa camerei…

Astazi este vesel, plin de optimism si curaj, maine este trist, apatic, inchis in el si … vesnic butoneaza telefonul. Tot astazi pare ca se cunoaste indeajuns, maine se simte neateles de cei din jurul sau.

Din dorinta de a fi alaturi de fiul sau fiica ta, de a-l incuraja in drumul complicat dar uluitor de frumos al adolescentei, am creat acest program de dezvoltare personala continua ,,COPII SI ADOLESCENTI FERICITI’’.

Scopul intalnirilor nu este acela de a-l schimba pe adolescent ci acela de a-i facilita accesul la lumea lui interioara si la propriile resurse.

Copilul tau se va afla intr-un mediu sigur, alaturi de tineri de varsta lui si de un specialist psihoterapeut, va pune intrebari, va avea curiozitati la care va primi un raspuns de la un specialist, nu pe strada sau de pe retelele de socializare.

Raspunsurile pe care le va obtine il vor indruma catre o viata corecta, frumoasa, fericita aleasa de el, consultandu-se cu tine parintele lui drag.

Sunte nerabdatoare sa ne cunoastem. Te asteptam in gasca noastra!

Au inceput inscrierile in programul de dezvoltare personala continua ,,COPII SI ADOLESCENTI FERICITI’’