Goneste teama din sufletul copilului tau

spaina-copiiSpaimele celui mic pot parea ridicole uneori si tie iti vine sa le iei in ras, dar nu uita ca pentru el sunt adevarate si tebuie luate in serios.

Ignorarea adevaratelor primejdii ale vietii atata vreme cat viata insasi are un sens limitat si nu poate fi gandita…iata conditia in care traieste un copil mic…pentru el viata apare ca o uriasa sursa de necunoscut ,poate fi mereu bantuit de tot felul de frici,de ceea ce il poate astepta sub pat,dupa colt,in cealalta camera!

 

Reguli care te pot ghida sa-l feresti de teama:

  • Nu-l speria niciodata si nu-l obliga sa se confrunte cu lucrul de care ii este frica-aceasta confruntare nu o poate intelege si ii va creste starea de frica instinctiva;
  • Nu rade de spaimele lui luandu-l peste picior-,,Hai fricosule,nu-i nimic o sa vezi!”
  • Pentru el trebuie sa ramai o sursa de adapost si siguranta spre care se poate intoarce cand este dominat de frica;
  • Ofera-i ncredere si dragoste,incurajeaza-l mereu sa depaseasca starea de teama, in felul acesta il poti ajuta sa-si castige pas cu pas increderea in viata,in el-un fel de bucurie de a trai,diferita de teama de necunoscut.

Evenimente viitoare

Grup de suport pentru persoane diagnosticate cu scolioza

Va invit sa participati la primul eveniment din Romania „Grup de suport pentru persoane diagnosticate cu scolioza”. Detalii aici.

Urmareste-ne pe Facebook