Psihoterapie individuala

"Oriunde te indrepti, indiferent de vreme, adu cu tine intotdeauna stralucirea propriului tau soare" - Anthony J. D'angelo

Cel mai important om din viata ta esti TU ! Daca tu vei fi implinit, vei vedea ca si lumea din jurul tau este in echilibru.
Importanţa pe care ne-o acordăm nouă înşine şi celorlalţi ne arată cât de mult ne implicăm de fapt in dezvoltarea noastră şi a relaţiilor noastre.

Psihoterapia individuala se adreseaza acelora care doresc să depăşească un impas cu ajutorul unui specialist în scopul unei vieţi armonioase şi echilibrate.

Sunt momente în care suportul celor de lângă noi ne este suficient, dar sunt şi momente în care învăţarea, alături de un profesionist, a unor modalităţi noi de a face faţă vietii ne poate scoate din impas.

Terapia individuală îţi poate fi de folos şi dacă ai nemulţumiri pe care doreşti să ţi le clarifici sau dacă, din diferite motive, ceva în viaţa ta, în relaţiile tale, nu mai funcţionează aşa cum doreşti, împiedicându-te să te bucuri de tine, de viaţă şi de cei din jur