La inceput a fost un mic cabinet in care am crescut,am ras si am plans alaturi de clientii nostri,am ascultat povesti de viata care cu usurinta ar fi batut filmul-acel cabinet s-a numit ,,Atelierul Sufletului”…aici am ,,modelat impreuna sentimente,experiente placute sau mai putin placute,trairi care ne-au schimbat vietile,spun asta,pentru ca alaturi de clientii nostri am evoluat si am descoperit in profunzime cat de necesar este sa ne iubim,sa ne apreciem, sa ne bucuram de fiecare clipa pe care o traim”.

Datorita experientei acumulate s-a nascut dorinta de a oferi mai mult sprijin,empatie,speranta,solutii reale,dorinta de a aduce laolata specialisti,oameni pregatiti in meseria pe care o fac cu pasiune, in spirit de echipa,cu profesionalism si cu grad maxim de asumare…asa s-a nascut Clinica Alegria!

Ideea principala a fost sa oferim servicii de calitate dar intr-o abordare holistica.Sa-i invatam pe cei care ne trec pragul ca este mai bine sa previi decat sa tratezi,sa impartasim alaturi de oaspetii nostri un concept nou,simplu dar eficient.Mintea,corpul si sufletul vin impreuna ele nu pot fi tratate separat,doar asa atingem starea de echilibru, pace si liniste dupa care fiecare din noi tanjeste.

Limbajul si exprimarea vor curge cum imi dicteaza inima, de aceea vreau sa va impartasesc povestea ,,Alegria” cat mai deschis si in termeni simpli.

La noi vin copilasi cu varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani,adolescenti,adulti si persoane varstnice,oameni cu diverse probleme legate de comportamentul lor, comunicarea cu ceilalti,temeri,frici,anxietati,depresii sau alte trairi,probleme de neancredere in ei insisi,cu tulburari de limbaj, dar si pacienti cu probleme ce tin de sfera psihiatriei si neurologiei.

De fiecare data incercam sa gasim solutia potrivita,astfel incat sa obtinem impreuna rezultate de lunga durata si care sa imprime in suflet speranta si dorinta de schimbare.

Nu este deajuns ca medicul/terapeutul/psihologul sa intervina,este nevoie sa fim o echipa inca de la inceput-pacientul si specialistul,sa construim relatia terapeutica atat de necesara pentru a obtine rezultate reale.

Atunci cand simti ca rezonezi,ca esti pe aceiasi lungime de unda cu specialistul caruia te adresezi cu siguranta intreg procesul va decurge cu succes,de aceea oameni dragi si frumosi incercati sa va deschideti sufletul si mintea catre noi informatii, sa va doriti schimbarea…nu uitati motto-ul nostru este ,,bucuria vine din interior”

Cu drag,

Mariana Demeter