Despre mine

Mariana Demeter – psiholog cu drept de libera practica

Sunt o persoana normala (sau asa imi place sa cred) iubesc oamenii,  natura, animalele, soarele, marea… cred in Dumnezeu, sunt indragostita de viata, de tot ceea ce este frumos, simplu si  rafinat.

Imi place sa ma plimb pe alei pline de flori, sa ma bucur de fiecare raza de soare, ador ploaia, rasaritul si apusul inecat in marea albastra… cred cu tarie in iubire, in adevar, in speranta si in vise….

Cred ca fiecare om are dreptul la o a doua sansa, cred ca fiecare dintre noi avem numeroase calitati doar ca nu stim suficient de bine sa le punem in valoare sau nu le-am descoperit inca…

Cred ca fiecare persoana are dreptul la fericire si la viata, cred ca impreuna putem face lumea mai buna, cred cu tarie ca suntem modele demne de urmat pentru copiii nostri, cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa faca doar ce-i place in limitele normalitatii, stiu ca noi adultii suntem cei care gresim in relatia cu copiii nostri, cred ca fiecare om isi poate schimba anumite comportamente, are doar nevoie de sustinere si  vointa.

Cred ca fiecare poate sa adopte un mod de gandire sanatos, pozitiv care sa atraga la randul sau iubirea, abundenta, prosperitatea, implinirea, echilibrul si o continua dezvoltare…

Numele meu este Mariana Demeter si sunt psiholog cu drept de libera practica recunoscut de Colegiul Psihologilor din Romania incepand cu anul 2006. Am competenta  in psihologie clinica, psihoterapie si psihologia muncii, transporturilor si organizationala.

Mi-am ales aceasta meserie din dorinta de a-i ajuta pe cei care cer ajutorul, de a putea  sa descoperim impreuna ceea ce ne face fericiti si impliniti profesional si sufleteste, de a  atinge laturile profunde ale trairilor mai putin prietenoase cu inimile noastre, de a ne face sa simtim bucuria vietii zi de zi.

De-a lungul experientei profesionale am lucrat cu copii cu dizabilitati (autism, sindrom Down, etc), copii cu deficit de atentie si hiperactivitate (ADHD sau alte tulburari comportamentale), adolescenti  aflati in mijlocul unor perioade greu de gestionat – (dificultati in relatia cu parintii, profesorii), adulti  cu diferite afectiuni (depresie, atac de panica, fobie, anxietate generalizata, etc), consiliere si terapie de famile sau de cuplu. De asemenea organizez grupuri de dezvoltare personala pe diferite teme care au drept tinta relatia parinte-copil, adolescent sau optimizarea personala.

In fiecare sedinta sau grup de dezvoltare personala, invatam sa descoperim impreuna lucruri noi care ne ajuta sa fim echilibrati si impliniti, pe care doresc sa le transmitem mai departe, impreuna putem depasi obstacolele vietii, putem deveni mai asertivi, mai empatici, mai umani.

Cu drag,

Mariana Demeter

Evenimente viitoare

Grup de suport pentru persoane diagnosticate cu scolioza

Va invit sa participati la primul eveniment din Romania „Grup de suport pentru persoane diagnosticate cu scolioza”. Detalii aici.

Urmareste-ne pe Facebook